Dzień Rodziny

tn_dsc00372_-_kopia.jpg30 maja w naszej szkole świętowaliśmy Dzień Rodziny. Uroczystość rozpoczęła pani Aldona Dunaj powitaniem uczniów i ich rodziców. Złożyła życzenia z okazji Dnia Mamy, Taty i Dziecka. Następnie wystąpili uczniowie szkoły i przedszkolacy, którzy przygotowali inscenizacje dla swoich rodziców Wszystkie wystąpienia były bardzo ciekawe, rodzice wzruszyli się i uśmiali się do łez. Po przedstawieniu zorganizowano konkurs „Mam Talent”, w którym niektórzy uczniowie zaprezentowali swoje talenty, takie jak: śpiew, gra na instrumencie muzycznym i pokaz iluzji. Wszystkie występy były niezwykle interesujące, lecz rodzice mogli zagłosować  tylko na jednego uczestnika. Wygrali nasi młodzi magicy. Po występie poczęstowaliśmy się tortem. Następnie w programie mieliśmy zabawy sportowe, w których wzięliśmy udział wraz z naszymi rodzicami. Ten dzień był bardzo radosny i wesoły. Wszyscy dobrze się bawiliśmy i miło spędziliśmy czas z rodziną.

Zapraszamy do Galerii!

Natalia Łapińska, klasa VI